Je bekijkt nu Timeless Grace collectie

Timeless Grace collectie

Timeless Grace: want dankzij minerale make-up ligt gracieus verouderen voor iedereen binnen handbereik. Dieppaars en aardetinten vormen de basis voor de collectie. In deze blog belichten we de voordelen van minerale make-up voor de rijpere huid en het verhaal achter de collectie.

Waarom minerale make-up gebruiken voor de rijpere huid?

Wanneer de huid veroudert, heeft dit een invloed op een aantal processen zoals celvernieuwing, vochtretentie en collageenproductie. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes en rimpels en is het mogelijk dat je huid stilaan gevoeliger wordt.

Minerale make-up bestaat uit natuurlijke ingrediënten en pure mineralen, zonder toevoeging van parabenen of andere synthetische conserveringsmiddelen en kleur- en geurstoffen. Omdat ze de natuurlijke balans van de huid ondersteunt is minerale make-up dus erg geschikt voor de gevoelige huid.

Daarbij komt nog dat traditionele foundation zich makkelijk ophoopt in de fijne lijntjes en rimpeltjes van de rijpere huid, waardoor ze beter zichtbaar worden. De vederlichte formule van minerale poederfoundation doet dit niet, maar geeft wel voldoende dekking. De mineralen in minerale make-up weerkaatsen ook het licht en corrigeren zo de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes op een natuurlijke manier. Hierdoor werkt minerale make-up zoals die van Studio Mino écht huidverjongend.

Wat is het verhaal achter de Timeless Grace Collection?

Barbara Vandenbunder, bezielster van Studio Puur en Studio Mino Mineral Cosmetics, speelde al een tijdje met het idee om een make-up collectie te lanceren in teken van de wijze, rijpere vrouw. Daarnaast wilde ze met de Timeless Grace Collection de puurheid en kracht van het merk Studio Mino in de verf zetten en aantonen dat minerale make-up de ideale keuze is voor de rijpere huid.

Het gezicht van de échte vrouw

Voor de campagne rond de nieuwe collectie werd er bewust gekozen om niet met professionele modellen te werken. In plaats daarvan verkiest Barbara échte vrouwen die de authenticiteit van haar collectie kracht kunnen bijzetten. Ze zag in Bettina Von Winckelman de ideale persoon om die gracieuze tijdloze elegantie te belichamen. Bettina is de mama van Eva Trappeniers, de vaste Studio Mino visagiste én ambassadrice.

Eén collectie, twee tijdloze looks

Voor de nieuwe collectie creëerde Barbara twee complementaire looks: een zachte look voor overdag en een intensere voor ‘s avonds.

Timeless Glow

De dag look is gebaseerd op aardetinten gecombineerd met een vleugje paars en aubergine voor de ogen. De warme satijnachtige lipstick “Carneol” is een tijdloze must-have.

Nieuwe producten die gebruikt werden in de look:

Graceful Amethyst

Een avond make-up, mooi geshaped met het contour powder. De ogen stralen dankzij smokey paarstinten en aubergine. De eyeliner is zwart en de matte lipstick “Magenta” is een échte blikvanger.

Nieuwe producten die gebruikt werden in de look:

Geef een reactie