Relax gelaatsbehandeling

Wil je graag je gezicht laten verzorgen met een degelijke basisverzorging. Je wilt geen productadvies. Gewoon even relaxen… dan is dit de ideale keuze.

Clephar Body en Wellness rituelen vinden plaats in een serene atmosfeer en kenmerken zich door een perfect evenwicht tussen ‘gevoel’ en ‘werking’.
Lichaam en geest worden in balans gebracht door het gebruik van de exclusieve Clephar massagetechnieken.

Wellness-detox behandeling waarin high-tech herstructurerende en ontgiftende werkstoffen voor een intens herstel zorgen.
De behandeling staat voor een heerlijke ervaring die start met een ‘Body wash’ gevolgd door een ‘Body peel massage’, een heerlijk geurende ‘Body warm-up’ en een snelle ultra-verfrissende ‘Body cooldown’ voor een ontgiftende wisselbad werking. Gevolgd door een intense massage met warme baobab-olie en een heerlijke pakking om volledig tot rust te komen…

Fresh sprig of mint in water with bubbles

Op basis van fruitextracten. Een verkwikkend moment en een ontspannende ervaring.
De uitgelezen samenstelling van verschillende fruitextracten (citroen, pompelmoes, tomaat en zwarte bes) verstevigt en revitaliseert de huid.
Rimpels en ouderdomsvlekken verminderen. De huid bekomt een streelzachte structuur.

Een ideale voorbereiding is een Body peeling. Door het verwijderen van de dode huidcellen wordt de werking van de werkstoffen verhoogt. Gevolgd door een zalige haptonomische massage. Waarna je mag nagenieten met een verzorgende pakking.

Aroma-Spa-Vitality

Een efficiënte behandeling van de benen voor wie last heeft van zware, vermoeide benen, neiging tot oedeem en spataders.

Beautiful legs

Relaxerende, rustgevende pakking met spiruline en aloë-vera.
Een wellness-ervaring die verzacht, voedt, tegelijk ontgift en de stofwisseling activeert.
Het verzachtende en helende Aloë vera en de voedende en ontgiftende spiruline laten de huid strak, soepel en fluweelzacht aanvoelen.
De sterk voedende en hydraterende eigenschappen maken de huid soepel, elastisch en fluweelzacht.  Een ideale voorbereiding op de pakking is een Body peeling. Door het verwijderen van de dode huidcellen wordt de werking van de activa verhoogt. Gevolgd door een zalige haptonomische massage, waarna je heerlijk mag nagenieten van een verzorgende pakking.

Aloë-Spiruline

Oosters ritueel voor een diepgaande reiniging van het lichaam.
Een intensieve scrub gevolgd door een unieke body Wash met een torba. Warme aromahanddoeken brengen je weer tot rust om dan tijdens een verzorgende modderpakking lichaam en geest te ontspannen, waarna een intensieve oosterse massage volgt. Even een oosterse vakantie dicht bij huis.
Een lichaamsbehandeling vergelijkbaar met de oosterse badhuizen, aangepast aan de westerse huid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een unieke innovatie die de eigen biologische mechanismen in de huid stimuleert en verbetert. Een combinatie van uiterst actieve bestanddelen. Herstelt een beschadigde huid zichtbaar. Verstevigt de verslapte huid. Een zachte maar intensieve scrub die naadloos overgaat in een fluweelzachte massage. Een zalige wellness-ervaring, omringt door een verfijnde rozengeur die je lichaam opfrist, die de huid intensief herstelt met de nieuwste hightech werkstoffen

Performance Rozen

CM-arrangementen

  • ontvangst met een ontspannen voetbadje
  • gevolgd door een verzorgend voetmasker en een heerlijke massage van rug, schouders, armen en handen

Prijs niet-leden CM: €50 p.p.

  • Reiniging van het gelaat
  • massagepeeling van het gelaat
  • verzorgend gelaatsmasker
  • relaxerende massage van schouders, nek en hoofdhuid
  • zalige massage van de rug, schouders, armen en handen

Prijs niet-leden CM: €70 p.p.