Gelaatsbehandelingen

Bij Mooj zo wordt uw huid grondig geanalyseerd en bieden we een passende behandelingen voor elke huidconditie. Als CLEPHAR Skin Professional weet ik telkens de correcte huidverbeterende of probleemoplossende behandeling toe te passen, gekoppeld aan het juiste advies. Uw huidconditie wordt van nabij opgevolgd en met behulp van uw persoonlijk huidfiche kunnen we samen bekijken welke behandelingen en producten het meest geschikt zijn om tot het meest optimale resultaat te komen.

Huidanalyse - 45'
30,-

(Gratis bij aankoop van 3 gelaatsverzorgingsproducten.) Wat kunnen we meten? poriën – vlekken – vochtgehalte – vet/talg – pigmentatie – rimpels – huidtextuur – gevoeligheid – celmetabolisme – zonneschade

Follow-up huidanalyse - 30'
20,-

(gratis bij aankoop van 2 gelaatsverzorgingsproducten)

Voedingsanalyse
50,-

(kan ook online)

Wat kunnen we allemaal verberen?

 • gerstekorrels of milia
 • ongelijke huidstructuur
 • vochttekort
 • beschadigde huidbarrière
 • eczeem
 • psoriasis
 • gevoeligheid/allergie
 • couperose
 • rosacea
 • onzuiverheden/acné
 • pigmentatie
 • rimpels
 • verslapping
Moojzo (46 van 96)

Clephar essentials

Meet & treat - 90'
80,-

Een huidanalyse met ons huidanalyse-apparaat gevolgd door een Clephar gelaatsbehandeling.

Probleemoplossende gelaatsbehandeling - 75'
70,-
Intensive gelaatsbehandeling - 85'
80,-
Anti-aging gelaatsbehandeling - 90'
90,-

Huidverbetering met Skin architect en Q-pro

Meet & treat - 90'
90,-

Een huidanalyse met ons huidanalyse-apparaat gevolgd door een Skin architect kennismakingsbehandeling

Probleemoplossende gelaatsbehandeling - 70'
75,-
Intensive gelaatsbehandeling - 75'
85,-
Anti-aging gelaatsbehandeling - 95'
105,-

Extra's

Vijlen en lakken van de handen
23,-
Hand care treatment
16,-

Een aangename handverwennerij. Ideaal voor koude handen of droge, schilferige handen.

Cupping massage van het gelaat
15,-
Hot-stone massage van het gelaat
15,-

Make-up

100% minerale en vegan make-up

Studio Mino Mineral Cosmetics is een Belgische make-up lijn op basis van pure mineralen exclusief voor het schoonheidssalon, gecreëerd door Barbara Vandenbunder, zaakvoerster van Studio Puur.

Het is vegan en cruelty free, 100% natuurlijk (m.u.v. de mascara die 99% natuurlijk is), veilig, mineraal en vrij van toxines.

Klik hier en bekijk de brochure.

Minimalisme is bij velen de dag van vandaag een trend: Less is More!

Daarom werkte ik met zo weinig mogelijk ingrediënten, een minimum aan inspanning om aan te brengen en een minimum aan verpakking.
De naam Mino verwijst naar dat minimalisme en ook naar de mineralen in de make-up producten.

Wimpers kleuren
14,-
Wenkbrauwen kleuren
13,-
Touch-up make-up
10,-
Make-up
40,-
Make-up workshop
35,-

Dit kan individueel of met meerdere personen (max. 4)

Make-up advies
gratis
Moojzo (89 van 96)

Epilaties

Epilaties zijn mogelijk met lauwe hars en suikerpasta.
De meeste epilaties voer ik uit met suikerpasta omdat dit de kans op irritaties na het waxen verkleint. Na een ontharing bent u ten minste 3 weken haarvrij.

Wenkbrauwen/bovenlip/kin/kaaklijn/hals
12,-
2 zones gelaat
15,-
3 zones gelaat
19,-
4 zones gelaat
21,-
Oksels
18,-
Onderbenen hars
21,-
Onderbenen suiker
30,-
Volledige benen hars
27,-
Volledige benen suiker
43,-
Volledige rug
50,-
Bikini
20,-
Bikini (volledig)
40,-

Permanente laserontharing

Pijnvrij en permanent ontharen met blijvend resultaat. Investeer in je eigen lichaam en ervaar het gemak van permanente ontharing.

 • relatief korte behandeltijd
 • bewezen veilig
 • langdurig resultaat
 • geschikt voor alle huidtypes
 • slechts 6 – 8 behandelingen nodig
 • geen huidirritatie meer

Binnen een paar minuten na de behandeling kan het behandeld gebied wat rood worden en wat zwelling vertonen. Dit is een normale reactie op de sterke hitte die de laser in de haarwortel heeft gebracht en zal snel verminderen. Na 1 of 2 weken zul je zien dat de haren die behandeld zijn heel langzaam uit de huid groeien, als je dit storend vindt kun je deze haren scheren, je mag ze ook laten zitten, ze vallen er vanzelf uit.

 • gebruik geen producten op het behandelde gebied behalve een cooling gel of een zonnebrandcrème met zeer hoge beschermingsfactor (sunblock) wanneer je in de zon loopt. Je mag het gebied met zachte reiniging wassen, maar niet scrubben.
 • Je mag met het behandelde gebied niet in de zon, niet onder de zonnebank en geen zelfbruinende producten gebruiken 4 weken voor en na je behandeling.
 • Na 1 of 2 weken zullen de behandelde haren uitgroeien, je mag ze scheren (hoeft niet), de haartjes vallen er vanzelf uit.
 • tussen de behandelingen in mag je niet haren of uittrekken met de pincet, alleen scheren is toegestaan. Voor de eerste behandeling mag je 6 weken niet scheren of harsen.
 • Laat de huid na de behandeling met rust en ga niet prullen.

Je kunt rekenen op een haarreductie van 80 tot 90 procent. Zelfs voor de meest gevoelige huidtypes een ideale oplossing. Je bent dus zeker van een goede behandeling met optimale resultaten. Na de laserbehandelingen bent u 80 à 90 procent haarloos. Wij adviseren u wel één keer per jaar voor een onderhoudsbehandeling te komen voor de enkele ‘restharen’. Daarnaast kunnen er onder invloed van hormonen (testosteron) ‘slapende’ haarzakjes geactiveerd worden, waardoor er enkele nieuwe haren kunnen ontstaan. Deze worden vernietigd bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Door middel van laser ontharen worden de eiwitcellen in het haarzakje gestold door de warmte van de laser. Hierdoor wordt het haarzakje kapot gemaakt zodat het haarzakje geen nieuw haartje meer kan aanmaken.

 • zorg dat je de haren 1 dag van te voren scheert
 • zorg dat je huid niet zongebruind is of een spraytan bevat
 • zorg dat je minimaal 6 weken niet meer geharst of geëpileerd hebt

Het is erg belangrijk dat de huid waarop gelaserd wordt niet zongebruind is. Dat betekend ook geen zonnebank of spraytan. Hierdoor komen er namelijk actieve pigmentcellen op de huid waardoor de laser eerst de actieve pigmentcel ziet in plaats van het pigment van het haarzakje, waardoor verbranding van de huid kan ontstaan.
Communicatie is van groot belang om altijd een veilige behandeling te kunnen ondergaan.

Eigenlijk bijna alle huidtypes en haarsoorten van zowel mannen als vrouwen!
Er zijn echter een paar uitzonderingen. Lichte en dunne donshaartjes en harde witte/grijze haren reageren niet goed op de laser, dit omdat zij bijna geen pigment bevatten.

Ook bij kankerpatiënten (specifiek huidkanker) gaan we geen laserbehandelingen toepassen. Bij zwangere vrouwen wordt er ook niet gelaserd gedurende de zwangerschap. Personen met een actieve infectie van herpes of eczeem in het te behandelen gebied komen ook niet in aanmerking, maar ook niet bij een virale infectie bij HIV of bij een verminderde weerstand. Bij roacutane, antibioticakuren of niet goed ingestelde epilepsie en ‘aura’ migraine wordt er niet behandeld. Personen met een pacemaker of inwendige defibrilator gaan we eveneens niet behandelen.
Wij controleren voorafgaand aan de behandeling de huid en haarsoort.

Permanente make-up

Elke vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel!

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens het sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds altijd een verzorgde uitstraling; Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u dagelijks veel tijd. 

Wenkbrauwen
290,-

Inclusief persoonlijke intake - Inclusief nabehandeling - Inclusief after-care crème -Exclusief jaarlijkse touch-up (€145,00)

Lipliner
300,-

Inclusief persoonlijke intake - Inclusief nabehandeling - Inclusief after-care crème -Exclusief jaarlijkse touch-up (€150,00)

Full lips
400,-

Inclusief persoonlijke intake - Inclusief nabehandeling - Inclusief after-care crème -Exclusief jaarlijkse touch-up (€200,00)

Eyeliner onder
145,-

Inclusief persoonlijke intake - Inclusief nabehandeling - Exclusief jaarlijkse touch-up (€73,00)

Eyeliner boven
180,-

Inclusief persoonlijke intake - Inclusief nabehandeling - Exclusief jaarlijkse touch-up (€90,00)

Eyeliner boven en onder
290,-

Inclusief persoonlijke intake - Inclusief nabehandeling - Exclusief jaarlijkse touch-up (€145,00)

Bij Permanente Make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Het zetten van permanente make-up brengt risico’s met zich mee. Stel ons op de hoogte van eventueel medicijngebruik of huidproblemen, allergieën, epilepsie en overgevoeligheidsreacties.

Laat geen permanente make-up aanbrengen:

 • Als u zwanger bent of borstvoeding geeft;
 • Als u onder invloed van alcohol of drugs bent;
 • Op een moedervlek of een litteken dat is overgebleven na het verwijderen van een melanoom.
De volgende omstandigheden of aandoeningen brengen mogelijk een hoger risico:
 • Hemofilie of andere stollingsziekte
 • Epilepsie, hart-en vaatziekten
 • Bekende allergieën 
 • Diabetes
 • Een auto-immuunziekte
 • Sarcoïdose.
 • Wenkbrauwen: Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat natuurlijke wenkbrauwen ontstaan. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd  en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up komt uw gezicht weer in balans.
 • Ogen: oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aangezicht en de uistraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen ogen.
 • Lippen: bij de lapcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de de door u gewenste kleur maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenten waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.