Wat is cupping massage?

De nieuwe dimensie in massagetechnieken.

De Bellabacci Cupping massage is een moderne hedendaagse versie van de traditionele Chinese Cupping therapie. De vacuüm massage wordt uitgevoerd met duurzame Bellabacci siliconen cups. Door de cups samen te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er een vacuüm en door deze op de juiste zones te plaatsen en te verplaatsen ontstaat er enerzijds een ontspannende massage en anderzijds een helende massage.

Méér dan massage.

Cupping massage is veel meer dan massage alleen. Het is een combinatie van bindweefselmassage, deep tissue massage en lymfedrainage. Het is een langzame en ontspannende massage met het gebruik van de Bellabacci vacuüm cups. Door deze zuigende werking aan het huidoppervlak en de negatieve druk, werkt de massage afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren weer op gang.

Het mechanisme trekt het bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Het bloed keert dan via de aderen weer terug om te worden gereinigd en afgevoerd. Bellabacci heeft geen irriterende werking op het gelaat of lichaam.

De Bellabacci cups en de massage zorgen ervoor dat het lichaam zichzelf ontgift, gecombineerd met deep tissue, zweedse en lymfedrainage technieken, om ultieme genezing te bereiken in korte tijd.

De nieuwe manier van masseren!

Met de Bellabacci cupping massage kunnen we de volgende condities verbeteren:

Wie mag zeker geen cupping massage laten uitvoeren?

Wat mag ik niet doen vóór en na een cupping massage?

Vooraf

Nadien

Cup jezelf thuis ook voor het beste resultaat.

Geef een reactie