Edelsteenroller Rozenkwarts – tweekoppig

 55,00

Rozenkwarts is de steen van de (zelf)liefde, werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s.

Huidtypes:
Normaal, gemengd, gevoelig en ontstoken

Op voorraad

Beschrijving

Opstapeling van gifstoffen onder de huid kan na verloop van tijd de algemene gezondheid van de huid ernstig beïnvloeden. De rozenkwarts roller helpt bij een snelle lymfedrainage omdat het toxines langzaam verwijdert, waardoor wallen verminderen en de microcirculatie verbetert. Dit laatste is uitermate belangrijk voor het herstellen van de natuurlijke uitstraling van de huid. Het wordt ook beschouwd als de steen van liefde en werd al door de oude Egyptenaren gebruikt om rimpels en oneffenheden te verminderen.

Behalve dat het een prachtige steen is, zorgen correct uitgevoerde Gua Sha-behandelingen voor een toename van 400% van de microcirculatie! Het kan ontstekingen behandelen en een vermoeide huid laten heropflakkeren.

De dubbelkoppige roller biedt een grotere roller voor de wang en het voorhoofd en een kleinere roller voor de oog gebieden, een ideale combinatie.

Instructiefilmje:

Gebruik na het reinigen van de huid ‘s morgens en ‘s avonds. Breng een Clephar serum aan en rol dan het serum in de huid met de roller. Zeker 5 minuten masseren volgens de techniek in de video.

Energetische werking:

De rozenkwarts edelsteen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s. Ze bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.

Aanbevolen huidtypes:
Normaal, gemengd, gevoelig of ontstoken (acne)

Voordelen:

  • Handgemaakt en uniek
  • Vervaardigd uit echt natuurlijk kristal
  • Niet chemisch behandeld
  • Sluit de poriën natuurlijk
  • Verhoogt lymfedrainage
  • Vermindert wallen en verstopping van de poriën
  • Verhoogt microcirculatie
  • Tonifieert de huid

Meer info: White Lotus of Studio Puur

Extra informatie

Gewicht0,1 kg
Afmetingen30 × 30 × 10 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.