Winter 2020… Waar ligt jouw focus?
Young woman taking photographs with vintage retro camera

Winter 2020… Waar ligt jouw focus?

Een warm bad... een hete douche...

Voelt heerlijk, maar je huid is tijdens de wintermaanden droger dan anders en het warme water droogt je huid nog meer uit.

De Clephar reinigers voeden en beschermen je huid.

Heb je last van een zeer olie- en vochtarme huid? Gebruik dan een was-olie (Nourishing Oil, Pure Balance Oil voor lichaam, High Performance Cleansing Oil voor gelaat).
Het is even wennnen, maar zo’n olie reinigt je huid grondig, beschermt haar tegen vochtverlies en vult je barrièrefilm aan.

VVlekjes? Zonneschade?

Heb je afgelopen zomer toch wat zonneschade opgelopen? Zijn er verkleuringen of vlekjes ontstaan?
Dan is de winter de ideale periode om met het β-White serum, Crystal-X of Scinnovation deze vlekjes te doen verdwijnen!
Vraag raad en we bekijken samen met jou welke producten en behandelingen voor jouw huid in aanmerking komen. Herwin die egale, jeugdige look! Maar wees er snel bij, want hoe ouder de vlekjes, hoe moeilijker het wordt om ze te verwijderen.

Extra dosis vitamines?

Ja, je huid kan tijdens de wintermaanden best wel een extra dosis vitamines en anti-oxidanten gebruiken.
Anti-Pollution Mask zit boordevol vitamines (A, C en E) en anti-oxidanten, vooral bedoeld om de huidverouderingseffecten van luchtvervuiling tegen te gaan, maar deze actieve stoffen dienen evengoed al opkikker tijdens de donkere wintermaanden.
Breng het masker 1x per week aan. Laat het een kwartiertje indrogen en wrijf het daarna los van je gelaat. Je zal zien dat je huid er (lente!)fris uitziet en straalt…

Nog meer olie!

Heb je een droge huid? ‘Face Oil’ kan je gebruiken i.p.v. een nachtcrème of ook als sterk voedend masker.
Je kan hem ook als doe-het-zelf winterbescherming gebruiken: neem een drupje olie, meng het met je gebruikelijke 24h-crème en maak je dagelijkse verzorging net dat beetje (olie)’rijker’. Zo biedt je je huid de extra olie die ze tijdens de wintermaanden nodig heeft.

Geef een reactie