Je bekijkt nu Wellness Cocooning Pure Balance

Wellness Cocooning Pure Balance

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:info
  • Bericht reacties:0 Reacties

Balans tussen lichaam en geest.

De exclusieve Pure Balance behandeling ontspant je geest, verfrist en vitaliseert je lichaam.
De behandeling begint met de Smooth Polish op de rug. Door middel van ritmische bewegingen ontdoen we je huid van alle onzuiverheden.

Warme aromahanddoeken verlenen je lichaam pure ontspanning en goed voelen. Er zitten essentiële oliën in van Ylang-ylang, Linde en Laurier om de zintuigen te versterken en energie toe te voegen. Daarna volgen de haptonomische massage-handelingen, gecombineerd met warme aromatische oliën.
Aanraking is voor het lichaam een helend middel. 
De haptonomische massage verleent je persoonlijk evenwicht en een gevoel van harmonie met je omgeving. Diepe warmte in je spierweefsel met de Deep Body Relax verleent je nog een grotere staat van ontspanning, waardoor pijnpunten in het weefsel worden verzacht.

Vervolgens krijgen de voeten alle aandacht. Stilaan verdwijnen alle spanningen en worden je voeten zalig warm ingepakt.
Dankzij een ritmische en stimulerende hoofdmassage komen je gedachten tot rust en kalmeer je volledig. Je geeft je over aan een heerlijke gezichtsbehandeling die je huid weer laat stralen terwijl je de pure bloemen en plantenextracten inademt.
Mooj zo is niet alleen op uiterlijkheden gericht, maar op een diepe lichaamsbehandeling.

Je kan weer helemaal in balans de wereld instappen.

Welke producten worden gebruikt tijdens deze behandeling?

  • Pure Balance Complex: Complex van essentiële oliën (Ylang-ylang, Linde, Laurier)
  • Smooth Polish: Lichaamspeeling. Groene klei en Kaolien mengen zich met het overtollige sebum en met de dode huidcellen.
  • Aroma n°10: Aromamassage olie met Ylang-ylang (evenwichtsherstellend en kalmerend), Laurier (pijnstillend en ontstekingswerend) en Linde (rustgevend)
  • Deep Body Relax: Thermisch actief crèmemasker. Diepe warmte in het spierweefsel verlenen een therapeutische ontspanning. Op basis van Revulsivum (een lokaal analgeticum bij spierpijnen) en etherische oliën.

Geef een antwoord