Scientific Solutions, wat is dat?

Scientific Solutions, wat is dat?

Clephar 100% activa – Scientific Solutions is een reeks van vier extreem hooggedoseerde serums. Omdat elk overbodig ingrediënt werd gemeden resten er kostbare formules die om specifieke toepassingen vragen.

 1. Hydra Science
  Het hyperhydraterend serum voorziet alle huidlagen snel en langdurig van een blijvende hydratatieboost. Een reeks van 5 doeltreffende activa verzekeren intensieve hydratatie voor een gezonde teint.
 2. AHA+ Science
  Het AHA+ serum is er een met excellente balans in toegepast percentage en PH van zuivere fruitzuren en is niet vrij toe te passen op alle huidtypes. Voor een intensief opgefrist gelaat, verfijning van de huidstructuur en egalisatie van de teint.
 3. Anti-aging Science
  Anti-aging Science is een serum met nooit geziene anti-rimpel werking. Het combineert een unieke reeks van activa, zoals peptiden, stamcellen en een nieuwe liftende actieve stof (Glycolift®) voor een gladde, strakke en jeugdige uitstraling.
 4. Elasto-Volume
  De huid krijgt haar spankracht en elasticiteit terug door een bijzondere mix van hooggedoseerde activa. De meest recente activa, zoals Voluform®, zijn intelligente celcommunicators die de huid haar gladde, volle en soepele vorm terug geven.

Scientific Solutions

 • hoogste dosis ooit toegepast
 • onmiddellijk en blijvend resultaat
 • te combineren met elke Clephar gelaatsbehandeling

Geef een reactie

×

Winkelmand