Je bekijkt nu Oil Control Treatment

Oil Control Treatment

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Tips
 • Bericht reacties:0 Reacties

Zuiverende, ontstekingswerende en verzachtende behandeling voor de vette huid en onreine probleemhuid. Een complex van verzachtende en ontsmettende actieve stoffen vermindert reactionele seborree (acné). Ontstekingen worden doeltreffend afgeremd.

Welke zijn de hoofdingrediënten van deze behandeling?

 • Een zorgvuldig uitgebalanceerd, niet-aggressief complex van zuren (melkzuur, salicylzuur en glycolzuur) met een geleidelijke vrijgave. Deze lossen de dode huidcellen in de hoornlaag op en verbeteren de hydratatie in de bovenste huidlagen. Verder verfijnen ze de huidstructuur. Salicylzuur lost de dode huidcellen in de hoornlaag op en werkt ontsmettend;
 • Zink PCA verhoogt de werking van het immuunsysteem, reguleert talgafscheiding en stimuleert de melaninesynthese. Zink is één van de belangrijkste adstringerende en antiseptische bestanddelen in de cosmetica en is sterk ontstekingsremmend;
 • Iris extract: Isoflavonen uit Iris bevatten hydraterende en herstellende eigenschappen. Iris extract verheldert de huid, is een sterke antioxidant en vermindert huidontstekingen.
 • Ronacare AP is een sterke antioxidant, verbetert de immuun functie en biedt bescherming tegen acne. Het verhindert ook de oxidatie van natuurlijke oliën in de huid, reduceert de talgproductie en vermindert roodheden en ontstekingen.
 • Ronacare SereneShield verhindert nog meer de oxidatie van de natuurlijke oliën in de huid, reduceert de talgproductie en vermindert roodheden en ontstekingen. Reduceert de talgwerking.
 • Zea Mays en Gatuline: Deze krachtige kiemcellen bieden pure energie aan de huidcellen die hun normale activiteiten terug opnemen en van binnenuit het huidweefsel herstellen.
 • Arginine is een aminozuur met antioxiderende en wondhelende eigenschappen.
 • Zijdeproteïnes: het toevoegen van zijdeproteïne (fibroïne) stimuleert de aanmaak van collageen. Daarnaast heeft zijdeproteïne sterk wondhelende eigenschappen.
 • Bio-hyaluron: Hyaluron met korte keten dringt diep in de huid en zorgt voor een volle gehydrateerde huid.
 • Een complex van 3 plantenextracten (Kleine Pimpernel, Kaneel en Gember) werkt adstringerend, antiseptisch en ontstekingswerend.

De behandeling en zijn producten uitgelegd.

 1. Oil Control Wash
  Zacht reinigende gel die de overgevoelige probleemhuid zuivert.
 2. Advanced Defense Water
  Werkt snel en probleemoplossend. Deze toner is sterk aangewezen bij huidaandoeningen waar een bacteriële (mede)oorzaak te vinden
 3. Oil Control Peel
  Dit is een dieptereinigende chemische peeling op basis van AHA’s en BHA’s zonder korrels die de verstopte en verwijde poriën vermindert.  
 4. Oil Control Serum
  Is een exfoliërend, ontsmettend, talgverlagend en hydraterend complex.
 5. Oil Control Massage
  Een fijne massageolie met antiseptische eigenschappen op basis van Tra Tree Oil.
 6. Oil Control Mask
  Zuiverend, fris masker, verrijkt met extract van de Irisbloem. De huid krijgt weer nieuwe energie. Het masker werkt kalmerend en verfijnt het huidreliëf.
 7. Oil Control Treatment
  Dit is een hydraterend verzorging tegen onzuiverheden. Voor de jonge gevoelige probleemhuid – voor de jonge acnéhuid. Ultra fijne gel, die snel in de huid dringt. Deze gel exfolieert het huidoppervlak en vermindert de bacteriële werking. Een adstringerend complex vernauwt de poriën. Het huidoppervlak wordt glad en gelijkmatig.

TIP: combineer deze behandeling met één van onze Scientific Solutions

 • Hydra Science: Een superhydraterend serum voorziet alle huidlagen snel en langdurig van een blijvende hydratatieboost. Een reeks van 5 doeltreffende activa verzekeren intensieve hydratatie voor een gezonde teint. 
 • AHA+ Science: Het AHA+ Serum is er één met excellente balans in toegepast percentage en PH van zuivere fruitzuren. Voor een intensief opgefrist gelaat, verfijning van de huidstructuur en egalisatie van de teint. Niet geschikt voor actieve acné.
 • Anti-ageing Science: Dit is een serum met nooit geziene antirimpel werking. Het combineert een unieke reeks van activa zoals peptiden, stamcellen en een liftende actieve stof (Glycolift®) voor een gladde, strakke en jeugdige uitstraling. 
 • Elasto-Volume: De huid krijgt haar spankracht en elasticiteit terug door een bijzondere mix van hooggedoseerde activa. De meest recente activa, zoals Voluform®, zijn intelligente celcommunicators die de huid haar gladde, volle en soepele vorm teruggeven. 

Wat als ik dit effect thuis wil verderzetten?

We raden steeds een uitgebreide huidanalyse aan voor het juiste productadvies aangepast aan jouw huidtype en huidconditie. Hiervoor boek je best een huidanalyse, dit kan apart geboekt worden of in combinatie met je gelaatsbehandeling.

Toepassing van deze behandeling.

Geef een antwoord