Je bekijkt nu Hooggedoseerde wetenschap

Hooggedoseerde wetenschap

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Tips
  • Bericht reacties:0 Reacties

Dosis telt? Absoluut! Er zijn tal van actieve stoffen die veel kunnen betekenen voor je huid, tenminste wanneer ze in een voldoende hoge dosis worden toegepast.

In de collectie ‘Scientific Solutions’ heeft Clephar vier types hooggedoseerde serums ontwikkeld die je huid onmiddellijk en diep beïnvloeden.

Bij Mooj zo kunnen we deze serums toepassen in een behandeling naar keuze, aangepast aan je huidtype, je actuele huidconditie en je persoonlijke wensen.

  1. HYDRA SCIENCE – 3 soorten hyaluron in een extreem hoge dosis, samen met de intensieve cocktail aan hydraterende activa, geven je huid onmiddellijk een frisse, jeugdige gloed.
  2. ANTI-AGING SCIENCE – de krachtigste peptiden, kiemcellen en stamcellen werken samen om de huidcellen te reactiveren. Je huid herstelt zichzelf en lijntjes vervagen.
  3. ELASTO-VOLUME – Glycolift en Voluform (peptide) zijn twee activa in deze groep van verstevigende werkstoffen die je huid voller, steviger en egaler maken. Een verslapte huid wordt onmiddellijk gelift.
  4. AHA SCIENCE – 30% glycolzuur en melkzuur met een PH van 3.2 en geleidelijke vrijgave om gevoeligheidsreacties te beperken. Dit serum werkt huidverfijnend en sterk egaliserend.

Geef een antwoord