Hooggedoseerde wellness

Hooggedoseerde wellness

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Tips
  • Bericht reacties:0 Reacties

Benieuwd naar een belangrijk ‘secret ingrediënt’ van Mooj zo? – de aanraking!

Bij Mooj zo blijven we overtuigd van de symbiose tussen huidverbetering en wellness.

Geen voor de hand liggende keuze als je de actuele cosmeticasector bekijkt, maar wel één waar we voor 100% achter staan.

De Clephar producten bevatten zodanig veel en zorgvuldig samengestelde transportsystemen, dat het perfect mogelijk is een sterk huidverbeterend resultaat neer te zetten met een manuele behandeling.

En waarom zou je als klant moeten kiezen tussen een heerlijk ontspanningsmoment waarin je helemaal tot jezelf kan komen en een doortastende aanpak van je huidprobleem?

Mooj zo combineert dankzij Clephar westerse en oosterse massagetechnieken om zowel de werkzaamheid van de actieve stoffen te verhogen als om onze klanten te laten genieten van een diep gevoel van ontspanning.

Vergeet ook niet dat een stressvrije huid beter reageert op tal van actieve stoffen en onderschat niet welk een negatief effect stress op je huid heeft… alle dagelijkse stress kunnen we niet wegmasseren.

Waar we wél voor kunnen zorgen is dat je na een Clephar behandeling met een stralende huid en een goed gevoel het salon verlaat.

Geef een reactie