Geen huidverbetering zonder goede reiniging

Geen huidverbetering zonder goede reiniging

De basis van goede gezichtsverzorging is een goede reiniging. Hierbij verwijder je immers niet alleen make-upresten, maar ook stof en vuil.

Wist je dat?

  • De beste huidverbeterende producten maar weinig werken op een slecht gereinigde huid?
  • Diep en grondig reinigen niet hetzelfde is als aggressief reinigen?
  • Vele reinigers de zuurtegraad van je huid aantasten waardoor je huid trekkerig gaat aanvoelen?
  • We op onze huid een natuurlijke beschermingsfilm hebben die we nooit mogen beschadigen? Veel reinigers zijn te aggressief en beschadigen onze beschermings- of barrièrefilm. De huid moet zich dan weer herstellen en is door het ontbreken van die natuurlijke bescherming extra kwetsbaar en gevoelig, met irritaties als gevolg.
  •  De meeste mensen ‘s ochtends hun huid wel grondig reinigen, maar dit ‘s avonds vaak vergeten? ‘s Nachts werkt je huid op volle toeren om de schade te herstellen, die overdag is opgelopen door invloeden van buitenaf (zonlicht, airco, verwarming, uitlaatgassen) én van binnenuit (stress, slechte voeding, nicotine of alcohol). Je huid kan dus ‘s nachts haar werk niet doen als die verzorgende serum en crème eerst door een barrière van vuil moet. Verstoppingen kunnen ontstaan en de huid kan geïrriteerd raken.

Clephar reinigers reinigen de huid diep en grondig, maar zonder de huid te irriteren of onze natuurlijke beschermingsfilm aan te tasten.

Door goed te reinigen verwijder je overtollig talg, vuil en onzuiverheden. Clephar ontwikkelde reinigers voor elk huidtype en elke huidconditie.

Sluit je reiniging altijd af met een tonic of lotion. Dit product werkt de laatste restjes vuil (en reinigingsmelk) weg en zorgt ervoor dat de poriën sluiten.

Geef een reactie