Cosmeceutische koorddans …
city slack-line

Cosmeceutische koorddans …

Clephar balanceert voortdurend op de grens tussen het cosmetische, het medische en het farmaceutische.
Waarom? Omdat in deze sectoren actieve stoffen gebruikt worden die werkelijk een diepe impact hebben op de werking van onze huidcellen. Een cosmetisch product is nooit een geneesmiddel, dus zijn we op zoek naar die krachtige stoffen die we kunnen en mogen integreren in onze huidverbeterende producten om toch zichtbare, effectieve én vooral blijvende resultaten te bekomen.

Het unieke aan Clephar is dat we, waar nodig, actieve ingrediënten uit deze sectoren gebruiken én ze verwerken in een huidverbeterend product dat het volledige huidspectrum optimaal verzogt. Het huidprobleem wordt niet alleen aangepakt, je huid wordt ook algemeen gevoed, beschermd en gestimuleerd. Zo geraakt je huid weer in balans en wordt de kans op ‘herval’ geminimaliseerd.

Vanuit deze filosofie is de dermaXpert lijn ontstaan, die zich richt op zeer specifieke huidproblemen zoals Rosacea, Keratosis Pilaris en vanaf nu ook Couperose.

De nieuwe anti-couperose cream is een bijzondere mix van farmaceutische en cosmeceutische ingrediënten (stamcellen) die deze huidconditie dan ook zichtbaar en blijvend verbetert. 

Ook een extreem schrale huid, een huid met eczeem, een extreem droge huid, … kan behandeld worden met dermaXpert (Dry Skin Repair Milk) voor het lichaam en Derma+ (Sirtuin Renovator Cream of Balm) voor het gelaat.

Deze producten herstellen je huidbarrière en brengen zelfs een beschadigde huid weer in balans.

Geef een reactie